Tuotteet hakusanalla sisilialainen kultakurkku (2)

Pesto Anjovis-kastikkeella

Pesto Anjovis-kastikkeella

Uniikki resepti, joka on syntynyt taitavasta yksinkertaisten ja aitojen ainesosien yhdistelmästä.
Kurpitsakreemi

Kurpitsakreemi

Cilenton kansallispuiston sydämestä, UNESCO:n maailmanperintökohteesta, joka tunnetaan biodiversiteetistään ja rikkaasta ruokaperinteestään, syntyy meidän Alipaineessa säilötty Kurpitsakreemamme. Tuote, joka ilmentää aidosti meidän maamme olemusta, rikkaalla ja aidoilla mauilla. Meidän napolilaista pyöreää kurpitsaa kasvatetaan kukoistavina yrityksen pelloilla, Etelä-Italian auringon suudellessa niitä. Tämä kurpitsalaji, joka tunnetaan makeasta maustaan ja kermaisesta koostumuksestaan, on tämän herkullisen kerman pääosassa. Yrityksen oliivipuista saatava extra-neitsytoliiviöljy on toinen keskeinen ainesosa, joka antaa tuotteelle ainutlaatuisen makuprofiilin. Kultaista sipulia, ripaus suolaa ja kylmäpuristettua sitruunamehua täydentävät reseptiä, luoden täydellisen makujen tasapainon. Jokainen purkki Kurpitsakreemaamme on kunnianosoitus maallemme: Cilentolle.